Nieuwsbrief SPCH 2018

Nieuws van onze Petanque Club

In de voorbije periode hebben we met spijt afscheid moeten nemen van twee van onze “leden van het eerste uur”. Ouderdomsdeken François De Corte, hij overleed op 6 januari 2018 en Johan Hawotte, hij overleed op 25 mei 2018. Wij blijven ons beide leden van onze petanqueclub herinneren als gewaardeerde spelers en vrienden.

Op 28 december 2017 hebben we ons gewaagd aan een vriendschappelijke competitiewedstrijd. Ons lid Johan Hawotte speelde ook bij de Blankenbergse Petanque Vrienden, en zo trokken we met drie tripletten naar Blankenberge. We kregen er een hartelijke ontvangst en alhoewel winnen er nog niet in zat, bleef de nederlaag beperkt tot 3 – 6. De namiddag werd afgesloten met een copieuze steengrill en aangepaste drank. Het was dus een fijne verbroedering met de Blankenbergse spelers.

Om de vriendschapsbanden na het spel verder aan te halen, blijven we in het clubhuis napraten met een drankje en een hapje. Regelmatig organiseren we in dezelfde geest een “ontspanningsavond” bij onze kledingsponsor Taverne Den Dôme. Spaghetti, lasagne, balletjes in tomatensaus, stoofvlees, ….. en bijhorende dranken !

Intussen zij wij ook lid geworden van de Sportraad van de stad Halle.

Zoals we in onze vorige nieuwsbrief hebben vermeld kronen we elke maand een winnaar in een regelmatigheidscriterium. Intussen hebben we deze erelijst :
Oktober 2017 : Willy Vanden Elschen
November 2017 : Raymond Fecherolle
December 2017 : René Scohy
Januari 2018 : Christian Teirbrood
Februari 2018 : Michel Plaut
Maart 2018 : Jean-Pierre De Geest
April 2018 : Christian Teirbrood
Deze lijst wordt nu uitgebreid met de maandagavond :
Maandag april-mei 2018 : Raymond Fecherolle
Donderdag mei 2018 : Christian Deveen

Bij het afsluiten van het winterseizoen waren de laureaten van het winterseizoen 2017-2018 (1 november – 31 maart) :
1) Christian Deveen
2) René Scohy
3) Christian Teirbrood

Al onze laureaten krijgen een trofee of geschenk. Wij wensen hier uitdrukkelijk alle personen te bedanken die zo vriendelijk waren om ons hierin te steunen door de gift van deze attenties.

U kunt onze activiteiten volgen op onze Facebookpagina, geïllustreerd met vele foto’s : https://www.facebook.com/Sollenbeemd-Petanque-Club-Halle-263458214130397/?ref=bookmarks

Alzo krijgt onze petanqueclub steeds meer structuur. Met nog steeds, naast het sportieve doel, het streven naar een aangename en kameraadschappelijke sfeer.

Spelen doen we nog steeds op donderdagnamiddag van 16 tot 18 uur.
Deze zomer spelen we ook op maandagavond van 19 tot 21 uur. Beide spelmomenten gaan door op de petanquebanen van de Tennisclub.

We herinneren er graag aan dat alle leden van Sollenbeemd Tennis Club en/of hun partners VAN HARTE WELKOM zijn.

Tot weldra ?

Voor verdere info kan u terecht bij

Francis Van Rossum                                                                   Eric Declercq
Secretaris – penningmeester                                               Voorzitter

GSM: 0494 13 40 55                                                                    GSM: 0475 46 81 21
E-mail: francis.van.rossum@telenet.be                      E-mail: ericdeclercq@cogesco.be

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful