Zomer 2016

Zomerseizoen 2016

Beste tennisvrienden en -vriendinnen,

In de loop van de maand april gaat het zomerseizoen 2016 van start. Er kan gespeeld worden op 7 buiten en 2 overdekte terreinen.

Het bestuur heeft het zomerlidgeld voor 2016 voor leden vanaf 19 jaar,opnieuw vastgesteld op 140,- euro, aansluiting Tennis Vlaanderen, verzekering en licht inclusief.
Een voordelig tarief van 120,- euro werd voorzien voor leden van 2015 die hun lidgeld betalen voor 14 maart. Vanaf 15 maart betalen ook zij 140,- euro.
Opgepast : zolang het correcte bedrag niet werd betaald, zal U niet kunnen reserveren.

Jeugdleden tot en met 15 jaar betalen 40,- euro (geen 16 jaar op 01/01/2016).
Jeugdleden die inschrijven voor de lessen van BATD, krijgen een korting van 30 euro op het lessenpakket. Hun lidgeld bedraagt dan uiteindelijk 10 euro(40 min 30 euro korting op lessen), hiervoor kunnen zij naast de lessen ook gebruik maken van onze infrastructuur om te spelen zonder lesgever.

Jeugdleden van 16, 17 en 18 jaar betalen 100,- euro (geen 19 jaar op 01/01/2016)

Het lidgeld moet betaald worden volgens de gegevens die U zal krijgen via mail bij inschrijving via tennis vlaanderen of indien U het verkiest kan U het op zaterdag 12 maart, tussen 13 uur en 15 uur, betalen op het secretariaat in het clubhuis.

Herinnering: nieuw sinds vorig zomerseizoen

Om onze administratie te vereenvoudigen en te centraliseren, verwerken wij uw lidmaatschap vanaf 6 februari via “Tennis Vlaanderen”.
Ieder lid dient hiervoor zelf zijn lidmaatschap te activeren, de leden die op de interclublijsten staan, zullen al ingebracht zijn als lid, gelieve toch uw persoonlijke gegevens te checken en indien nodig aan te passen.

De papieren lidkaart bestaat niet meer. U ontvangt uw lidnummer en paswoord via mail van Tennis Vlaanderen.
Lid worden van onze club doe je via de site van “Tennis Vlaanderen”, dezelfde die gebruikt wordt bij de reservatie van de velden, binnenkort zal U ook via onze vernieuwde website de link naar Tennis Vlaanderen kunnen maken.

Hoe dient U te werk te gaan :

Degenen die al lid zijn van Tennis Vlaanderen, kunnen hier al inloggen met hun lidnummer en paswoord zoals gebruikelijk voor een reservatie, als je niet inlogt of nieuw bent, doe dan direct het onderstaande.

Hier zijn 2 mogelijke werkwijzen :

1) Je kiest ofwel “club” en vult ons clubnummer 7030 in, je klikt op “zoeken” en dan toont men TC Sollenbeemd. Je klikt dan Tc Sollenbeemd aan en dan kom je op het deel betreffende Sollenbeemd.
2) Ofwel als je al lid was van Sollenbeemd en ingelogd bent, klik je op “speler en ouder” en dan klik je op clubdashboard en krijg je hetzelfde scherm als hierboven genoemd.

Scrol tot bij de tarieven en klik op “LID WORDEN”.

Als je al lid was, worden je persoonlijke gegevens getoond.
Kijk deze gegevens na, in het bijzonder je emailadres , verbeter indien nodig want alle briefwisseling zal langs die emailadres gebeuren.

Indien je nog niet ingelogd was of je bent een nieuw lid, krijg je een scherm waarin je gevraagd wordt of je al dan niet lid van Tennis Vlaanderen of Aft bent.
Klik uw keuze aan, als je ja aanvinkt, moet je hier inloggen, na het inloggen klik je op “volgende”, dan krijg je je gegevens ter controle
Indien je nee aanvinkt, krijg je een scherm om je persoonlijke gegevens in te vullen,
klik op “volgende” en nogmaals volgende , dan krijg je een voorstel van abonnement, klik dan op “bevestigen”.
Je aanvraag wordt doorgestuurd naar het clubbestuur, die je aanvraag moet goedkeuren of wijzigen of verwerpen. Indien goedgekeurd, krijg je een mail met info betreffende de betaling. Zodra de correcte betaling ontvangen wordt, kan je reserveren via tennis vlaanderen (als het seizoen begonnen is)
Je kan op je spelersdashboard de evolutie van je aanvraag volgen.

Na betaling krijg je ook van Tennis Vlaanderen een bevestigende mail dat je lid bent.

Reservatiesysteem

Voor reservaties ga je via de site van “Tennis Vlaanderen” .

Hiervoor heb je je lidnummer en paswoord nodig.

Je kan je lidnummer terugvinden op de site “Tennis Vlaanderen” (via zoek een speler) , ben je je paswoord vergeten,vul je lidnummer in bij het inloggen, klik dan paswoord vergeten aan en je paswoord zal naar je mailadres gestuurd worden.

Opgelet !! Je kan dus slechts reserveren na betaling van het correcte lidgeld , betaal dus tijdig en betaal het juiste bedrag rekening houdend met het moment van inschrijving

Ieder lid kan slechts 2 maal (volwassenen) of 1 maal (jeugd) geldig reserveren.

Uitgenodigde: de leden kunnen met een uitgenodigde spelen mits de betaling aan de bar van 10,00 euro per uitgenodigde per uur.

Elk lid verbindt er zich toe om de voorschriften van het huishoudelijk en spelreglement na te leven.
De jeugd kan reserveren tot 18.00 uur (laatste uur van 17.00 tot 18.00 uur).
Zoals vorige jaren worden op woensdag, van 13.00 tot 17.00 uur ,  6 terreinen en van 17.00 tot 18.00 uur 4 terreinen (met voorrang op de overdekte pleinen) ter beschikking gesteld van de jeugd en de lessen.
De lessen in onze club worden alleen gegeven door de tennisschool BATD onder de leiding van Gregory Goemanne (tarieven en inlichtingen zijn beschikbaar in het clubhuis).

Onze volledig nieuwe website is in opbouw en zal vanaf half februari kunnen geraadpleegd worden voor allerlei informatie zoals officiële tornooien, Memorial, interclub , vriendschappelijke tornooien, andere aktiviteiten enz…
Kijk regelmatig op www.tcsollenbeemd.be zodat U het reilen en zeilen van de club kan volgen.

Indien U Interclub wil spelen, dient u zich voor 01 februari 2016 op de voorziene lijst in het clubhuis op te schrijven.

De kapiteins of kandidaat kapiteins zullen verzocht worden hun voorstel van ploeg + reserve spelers alsook de gewenste reeks aan het bestuur voor te leggen voor 1 februari 2016. Zij kunnen hun ploeg ook uithangen op het informatiebord.
Individuele kandidaten kunnen zich ook inschrijven op de lijst.

Het bestuur wenst jullie veel tennisgenot in 2016.

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful