Hoe padelterrein reserveren?

Voor de reservaties vanaf 1 april moet de reservatie steeds gebeuren via de website van tennisvlaanderen (zoals voor de reservatie van zomertennis).

Gelieve hierbij een korte uitleg te willen vinden.

Reservatie voor Padel vanaf 1 april.

  1. Ga naar www.tennisvlaanderen.be
  2. Klik rechtsboven op Terrein
  3. Breng je lidmaatschapsnummer in van tennisvlaanderen met je paswoord
  4. Ga naar de datum en het uur waarop je wenst te reserveren, klik op het aanvangsuur.

Je duidt het uur (begin en einde) aan evenals de speler (lid) waarmee je wil spelen.

Voor de reservatie van één uur zijn de namen van 2 spelers (leden) nodig.

Voor de reservatie van anderhalf uur moet je 4 spelers (leden) aanduiden.

Klik op opslaan om je reservatie te bevestigen.

Je kan nu ook een niet-lid uitnodigen. Je bent als lid verantwoordelijk voor betaling van het bedrag aan de bar. Je mag na inbreng van de namen van de leden een “gast padel” toevoegen.

Gelieve bij opmerking de naam van de gast in te brengen. Je kan tot 3 personen uitnodigen (“gast padel”, “gast padel2”, “gast padel3”).

Het padellid die reserveert is verantwoordelijk voor betaling van het correcte bedrag aan de bar (6€ / uur / per niet-lid of 9€ / 1,5 uur / per niet-lid). Opvolging van een correcte betaling van de gasten zal wekelijks gebeuren. In dit voorbeeld bedraagt het te betalen bedrag aan de bar 9€.

Bijkomende info en te volgen regels :

  • Na iedere afgelopen reservatie kan je terug reserveren via de website van tennisvlaanderen.
  • Er wordt gevraagd om steeds minimum één uur te reserveren.
  • Ben je verhinderd om te spelen, gelieve steeds tijdig je reservatie te verwijderen via de website van tennisvlaanderen, zodat het terrein vrijkomt voor andere spelers. We rekenen hier op éénieders fair-play.
  • Er kan gereserveerd worden tot 22u30. Om geluidsoverlast te vermijden, rekenen we erop dat er stipt met padel gestopt wordt om 22u30.
  • Als padellid ben je steeds verantwoordelijk voor het naleven van deze regels en voor de betaling van het bedrag van de niet-leden aan de bar.
  • Niet-leden kunnen vanaf 1 april nog reserveren maar dit moet via de bar gebeuren (24€ / uur / terrein of 36€ / 1,5 uur / terrein).