Gastspelers en niet-leden

1. Reservatie met een gastspeler

Vanaf heden kan je als lid ook met een gastspeler reserveren zowel voor tennis als voor padel. Deze gastspeler moet ofwel lid zijn van een andere club, ofwel oud-lid Tennis Vlaanderen, ofwel moet je hem vooraf aanmelden bij Tennis Vlaanderen (zie verder punt 3)

De prijs voor tennis bedraagt 12€ / persoon / uur. Ben je lid en je wil spelen met een niet-lid of lid van een andere club, dan betaal je 12€. 

De prijs voor padel bedraagt 6€ / persoon / uur. Je bent lid van padel en speelt met drie niet-leden, dan bedraagt de te betalen prijs 18€. Je speelt enkel padel met één niet-lid, dan betaal je 12€.

Het is nu mogelijk de betaling on-line te doen op het moment van de reservatie.

A. Werkwijze via site Tennis Vlaanderen

  • Je logt in en je gaat naar de optie “terrein reserveren”
  • Je drukt op de knop “zoek gastspeler” en zoekt op naam
  • Je selecteert de gastspeler en bevestigt je reservatie
  • Van zodra je gereserveerd hebt, betaal je on-line of wordt je saldo, indien aanwezig met het te betalen bedrag verminderd.

B. Werkwijze via de app “Tennis Vlaanderen”

  • Je gaat naar de app en daarna naar de dag en uur dat je wil reserveren
  • Bij selecteer partners kan je dan een gastspeler terugvinden (wel klikken op de knop gastspeler als je de naam inbrengt)
  • Als je de speler hebt gevonden, de naam aanklikken en de betaling uitvoeren of de optie betalen via saldo aanklikken (indien saldo aanwezig)

2. Reservatie door een niet-lid (gastspeler).

Het wordt ook mogelijk voor gastspelers (=niet-leden tennisvlaanderen of leden andere club) om een terrein te reserveren en direct on-line te betalen. Het volledig saldo voor het padelveld (24€) wordt dan direct on-line afgerekend. Deze mogelijkheid wordt wel beperkt tot de minder drukke uren (weekdagen voor 18u en in het weekend) zodat de echte padelleden op deze uren steeds voorrang hebben.

Een gastspeler die geen lid is van tennisvlaanderen moet wel eerst een “gebruiker” aanmaken op de website van tennisvlaanderen (inloggen en optie nemen “account als niet-lid aanmaken” – zie punt 3).

Reservatie losse verhuur door gastspeler :

3. Hoe maak je een account aan zonder lid te worden ?

  • Ga naar website van tennisvlaanderen (www.tennisvlaanderen.be)
  • Druk bovenaan rechts op inloggen
  • Druk op account als niet-lid aanmaken

ik ben nog geen lid en je komt op volgend scherm, daarna gewoon de schermen volgen

Noot : heb je nog vragen, graag mail naar info@tcsollenbeemd.be