Gastspelers en niet-leden

Vanaf heden kan je als lid ook met een gastspeler reserveren zowel voor tennis als voor padel. Deze gastspeler moet ofwel lid zijn van een andere club, ofwel oud-lid Tennis Vlaanderen, ofwel moet je hem vooraf aanmelden bij Tennis Vlaanderen (zie verder)

De prijs voor tennis bedraagt 15€ / persoon / uur. Ben je lid en je wil spelen met een niet-lid of lid van een andere club, dan betaal je 15€. 

De prijs voor padel bedraagt 6€ / persoon / uur. Je bent lid van padel en speelt met drie niet-leden, dan bedraagt de te betalen prijs 18€. Je speelt enkel padel met één niet-lid, dan betaal je 12€.

Actueel moet je vooraf een bedrag op je lidnummer opladen door overschrijving op het rekening nummer van TC Sollenbeemd BE65 0689 0356 1996. Dit bedrag wordt na 1 of max 2 dagen zichtbaar op je saldo van je lidmaatschap wanneer je wil gaan reserveren. Als je actueel een aantal keren met een gast wil spelen, is het dan ook beter om direct een hoger bedrag op te laden waarmee je dan verschillende reservaties zal kunnen doen. Gelieve steeds in de mededeling je naam, lid nummer en “verhogen saldo” te vermelden.

In de nabije toekomst zal het mogelijk zijn de betaling te doen op het moment van de reservatie, dit is actueel in test bij een aantal clubs. Van zodra deze testen een voldoende krijgen, zal dit ook bij TC Sollenbeemd van toepassing zijn en zal het nog gemakkelijker worden. We houden jullie op de hoogte vanaf wanneer de “directe betaling” bij reservatie mogelijk zal zijn.

1. Werkwijze via site Tennis Vlaanderen

  • Je logt in en je gaat naar de optie “terrein reserveren”
  • Je drukt op de knop “zoek gastspeler” en zoekt op naam
  • Je selecteert de gastspeler en bevestigt je reservatie
  • Van zodra je gereserveerd hebt, wordt je saldo dan met het te betalen bedrag verminderd.

2. Werkwijze via de app “Tennis Vlaanderen”

  • Je gaat naar de app en daarna naar de dag en uur dat je wil reserveren
  • Bij selecteer partners kan je dan een gastspeler terugvinden (wel klikken op de knop gastspeler als je de naam inbrengt)
  • Als je de speler hebt gevonden, de naam aanklikken en de optie betalen via saldo aanklikken

Hoe je aanmelden bij tennisvlaanderen als niet-lid ?

www.tennisvlaanderen.be

inloggen

ik ben nog geen lid en je komt op volgend scherm, daarna gewoon de schermen volgen

Noot : voor niet-leden padel bestaat de mogelijkheid om 2 dagen vooraf te betalen in ons clubhuis, reserveringen leden hebben wel steeds voorrang.