Single Blog Title

This is a single blog caption

🎾🌟 Nieuwe 10-Weekse Fitnesscyclus voor jeugd! 🌟🎾

Beste Sportfanaten,

Goed nieuws! Na het succes van onze recente fitness try-outs, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we vanaf de derde week van april een splinternieuwe 10-weken durende fitnesscyclus lanceren, speciaal ontworpen voor onze tennisgemeenschap.

πŸ‹οΈβ€β™‚οΈ Doel van de Cursus:

Wil je jouw tennis en padel prestaties naar een hoger niveau tillen? Deze fitnesslessen zijn op maat gemaakt om jouw fysieke gezondheid te verbeteren, waardoor je niet alleen meer plezier beleeft aan het spel, maar ook jouw prestaties langdurig verbetert. We richten ons op het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit – essentieel voor elke tennis en padel speler. 

πŸ“… Details van de Cursus:

– Startdatum: Derde week van april

– Duur: 10 weken

– Tijden: Dinsdag van 17u-18u

– Locatie: Tennisclub Sollenbeemd

– Kosten: €150 voor de volledige cyclus

Om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te waarborgen, beperken we elke sessie tot maximaal 6 deelnemers. Wees er dus snel bij!

πŸ“ Inschrijving:

De cyclus begint met minimaal 3 deelnemers. Wil je meedoen? Reageer dan op deze post met jouw voorkeursdag en -tijd, of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Laten we samen werken aan een gezonder en sterker spel.

Met sportieve groeten,

Ax’l Bardiau, 

Alpha Sports Academy