Reservatie winteruren

Reservatie winteruren

Reservatie voor vrije uren in de winter : vanaf 2/1/2017 via het reservatiesysteem van “Tennis Vlaanderen” door middel van een beurtenkaart.

 

Beste Tennisvrienden,

Vanaf 2 januari 2017 zal de reservatie voor de vrije uren gebeuren via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen, dus geen bonnetjes meer nodig om te plakken.

Hoe gaat dit te werk ?

Je zal eerst een beurtenkaart moeten aankopen door overschrijving van het correcte bedrag op onze bankrekening BE65 0689 0356 1996, met vermelding van de naam op wie de beurtenkaart moet gemaakt worden en lidnummer Tennis Vlaanderen of AFT.

De beurtenkaart zal ofwel één of vijf beurten bevatten, je kan dus dan respectievelijk één maal of vijf maal een vrij terrein huren.

Eenmaal het correcte bedrag op onze rekening is gestort, zal de schatbewaarder de beurtenkaart aanmaken in Tennis Vlaanderen en vanaf dan kan je reserveren op een vrij terrein.

Je dient gewoon in te loggen in Tennis Vlaanderen, zoals voor de reservatie van een plein in de zomer.

Je kiest jouw datum en het terrein dat je wil je klikt op normale reservatie, dan klik je op spelers toevoegen en selecteert de naam van degene die een beurtenkaart heeft gekocht, in het vakje ernaast zal automatisch beurtenkaart verschijnen.

Je dient de naam van jouw medespelers in te voeren in het vakje “opmerking” onderaan, dit maakt controle over wie komt spelen mogelijk.

Je klikt op opslaan en jouw terrein is gereserveerd.

De gebruikte beurt zal automatisch verminderd worden van de beurten waarvoor je betaald hebt.

De prijs :

Zoals in de winterbrief vermeld, betalen abonnementhouders 16 euro per beurt en de niet-abonnementhouders 30 euro. Er bestaat ook de mogelijkheid om een vijf-beurten kaart aan te vragen (abonnementhouders 75€ voor 5 beurten, niet-abonnementhouders 150€ voor 5 beurten).

We herinneren er je aan dat indien je speelt met iemand die geen lid is van de club, noch in de winter, noch in de zomer, er 5 euro voor die persoon supplementair moet betaald worden, hetzij door overschrijving op onze bankrekening met vermelding naam, terrein en uur, ofwel ter plaatse aan de bar.