Single Blog Title

This is a single blog caption

MICHAELA BOEV EN PANOS GIAXIS NIEUWE VERANTWOORDELIJKEN VOOR DE TENNISSCHOOL

Uittreksel uit officiële aankondiging van BATD

Eén jaar geleden werd Gunter VANDERVEEREN de nieuwe tennisschoolverantwoordelijke op TC Sollenbeemd.
Aangekomen in een ingewikkelde periode, in volle lockdown, heeft hij in een recordtijd geweldig werk geleverd. En het minste wat we kunnen zeggen is dat zijn komst veel goeds heeft gedaan (voor iedereen, denk ik). Met de hulp van zijn team en dankzij de uitstekende verstandhouding en samenwerking tussen de club en de tennisschool, gaat de wens om de klanten tevreden te stellen geleidelijk in vervulling.


Vandaag moeten wij u echter, met spijt, aankondigen dat onze tennisschoolverantwoordelijke van TC Sollenbeemd vertrekt. Gunter VANDERVEEREN heeft inderdaad beslist om andere horizonten te verkennen. Wij danken Gunter voor deze korte maar mooie samenwerking, zijn professionalisme en wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe activiteiten.


Maar, wij hebben ook goed nieuws; de benoeming van Michaela BOEV en Panos GIAXIS als nieuwe verantwoordelijken van de tennisschool vanaf 1 april 2021. Michaela en Panos zijn respectievelijk in februari en mei 2020 aangekomen, zij maakten dus al deel uit van het team en velen onder jullie hebben al de gelegenheid gehad hen tijdens tennislessen te ontmoeten.

Zij zijn bekwaam, goedlachs, dynamisch en ik ben ervan overtuigd dat zij hun nieuwe verantwoordelijkheden met ernst en enthousiasme op zich zullen nemen! Bovendien hebben zij een prachtige carrière op hun naam staan, met goede referenties die getuigen van hun stevige ervaring.

Wij stellen ze u graag voor in een paar regels:

Michaela BOEV
Michaela is geen onbekende in de tenniswereld, ze heeft meer dat 10 jaar op het professionele WTA-circuit gespeeld, met hoogste ranking WTA 570 in enkel en WTA 240 in dubbel met 8 dubbeltitels.
Als tiener werd Michaela Belgisch kampioene U16, won Tennis Europe tornooien in enkel en dubbel en speelde daarna internationaal bij de juniors U18 en behaalde als hoogste ranking ITF 150 juniors.
Ze was ook succesvol op het Belgian Circuit waar ze meerdere keren in de top 3 eindigde en in de interclubs competitie haalde ze 4 titels in 1ste Nationale.
In de voorbij 4 jaar is Michaela ook als trainster actief in België, Griekenland, Italië en Turkije. Ze gaf les aan alle leeftijden en niveaus en deed ervaring op als competitie coach op Tennis Europe tornooien.

In de voorbij 4 jaar is Michaela ook als trainster actief in België, Griekenland, Italië en Turkije. Ze gaf les aan alle leeftijden en niveaus en deed ervaring op als competitie coach op Tennis Europe tornooien.
Naast haar trainerscarrière is Michaela nog steeds A-speelster, nr 22.
Met het recent behaalde Instructeur B diploma en haar ervaring van het professionele circuit wil ze haar kennis brengen naar de tennisschool en mee de basis leggen voor spelers om op recreatief niveau van de sport te genieten of om verdere ontplooiing in de sport te bereiken.

Panos GIAXIS
Panos is een PTR (Professional Tennis Registry) en GPTCA (Global Professional Tennis Coaches Association) gediplomeerde coach uit Griekenland met meer dan 11 jaar ervaring op alle niveaus. Hij is een gepassioneerde professional die een hoge standaard naar de trainingen brengt. 

Hij was 7 jaar actief in een 5 sterren resort in Griekenland, momenteel een Rafa Nadal Tennis Center, trainde internationale top juniors in Zwitserland, Roemenië en Griekenland en reisde mee als coach naar Tennis Europe tornooien. 


Als jeugdspeler was Panos 4 opeenvolgende jaren in de top 10 van zijn land gerangschikt, hij speelde Tennis Europe tornooien en behaalde als beste resultaten 1/2 finales. 

Zijn trainerscarrière startte hij op de jonge leeftijd van 17 jaar, toegewijd om spelers hun potentieel te laten bereiken. 

Michaela en Panos zullen verantwoordelijk zijn voor het beheer, de ontwikkeling en de animatie van de tennisschool voor zowel recreatief als competitief tennis.

Wij zijn overtuigd dat Michaela en Panos deze nieuwe missie ter harte zullen nemen en u in samenwerking met TC Sollenbeemd, onderricht zullen aanbieden dat aan al uw verwachtingen en andere aspiraties voldoet.