Single Blog Title

This is a single blog caption

Wintertennis 2019-2020

Beste tennisleden,

De zomer nadert zijn einde en het zomerseizoen tennis eindigt dan ook op zondag 15 september. Op maandag 16 september start ons winterseizoen, dit betekent dat vanaf dan de terreinen 1 tot en met 5 voorbehouden zijn voor winterabonnementen.

Op de vrije uren (zie planning op internet) kan er ook gereserveerd worden via een beurtenkaart. Een beurtenkaart voor de zomerleden en/of personen die over een winterabonnement beschikken bedraagt 16€ / uur. Er bestaat ook de mogelijkheid om direct 5 beurten aan te kopen, de prijs bedraagt dan 75€. Je moet het bedrag storten op de rekening van TC Sollenbeemd BE65 0689 0356 1996 met vermelding van “beurtenkaart, naam en voornaam en lidnr”. Na ONTVANGST van het bedrag op de rekening, wordt je saldo verhoogd op je lidnr bij tennisvlaanderen en zal je een terrein kunnen reserveren. De manier van reserveren is identiek als in het zomerseizoen, je moet enkel je eigen naam vermelden op de reservatie. Voor niet-leden bedraagt de prijs 30€ / uur en voor 5 beurten 150€. Bestel in ieder geval tijdig je beurtenkaart, na betaling van de beurten, moet je toch op 2 werkdagen rekenen vooraleer je saldo verhoogd wordt.

Indien je als lid eventueel niet-leden uitnodigt met een beurtenkaart, wordt er wel gevraagd om 5€ te betalen voor het niet-lid aan de bar (zie winterbrief).

Tot eind oktober en voor zover het weer goed blijft, kan er verder gereserveerd worden door de leden van TC Sollenbeemd op terrein 6 tot en met 9.

Als er leden zijn die nog een winterabonnement zouden willen nemen, kan je steeds contact opnemen met Jacky Bellemans (jacques@tcsollenbeemd.be). Hij houdt de winterplanning bij en er zijn zeker nog enkele interessante uren vrij.

Bij deze wensen we jullie allemaal nog veel tennisplezier,

Bestuur TC Sollenbeemd